Catering op locatie met foodtruck

Catering is ontzettend dankbaar en leuk werk. De vrolijke gezichten van de gasten tijdens het feest of evenement maakt dit werk ontzettend leuk. Je bezorgd mensen een leuk dag zonder zorgen.

Bij veel feesten en evenementen komen wij met onze foodtruck. Vanuit deze truck serveren wij de lekkerste gerechten. Zo maken wij elk feest extra speciaal.

Catering Friesland

Unieke foodtruck

Onze foodtrucks zijn stuk voor stuk uniek. Van oude brandweerwagens hebben wij prachtige trucks gemaakt. Onze trots is de ‘Big Red’. Deze truck is een oude materiaalwagen van de brandweer uit 1968. Dankzij een grondige restauratie kunnen wij nu de lekkerste gerechten serveren vanuit de truck.

De ‘Big Red’ is uniek omdat het een eigen keuken heeft, bar met oude koperen opstandpijp en straalpijp als tap. Bovendien bezit het ook nog eens Italiaanse espressobar. Zo weten wij op elk feest, festival en evenement het complete plaatje te leveren.

Een nieuwe foodtruck erbij!

Sinds kort hebben wij een derde foodtruck. Zo bieden wij ons unieke concept voor een breed en groot publiek aan. Bovendien is geen enkel feestje te groot.

Foodtruck voor elk evenement in Groningen

Met onze unieke foodtruck gaan wij langs elk evenement en feest in Groningen en omstreken. Deze truck maakt ons enorm flexibel. Voor onze catering is het mogelijk om te kiezen uit standaard pakketten, maar wij werken ook altijd graag op maat.

Heb je speciale wensen vanwege jouw budget, dieet of gewoon om jij graag wat wilt? Dat is absoluut geen probleem. Wij gaan samen met jou op zoek naar de perfecte samenstelling van de catering.

Spekkoek recept

Foodtruck met unieke catering

De Indische Catering levert met zijn foodtruck unieke catering. Niet alleen vanwege deze eyecatcher, ook vanwege het heerlijke menu. Proef de smaken uit Indonesië. Of je nu complete gerechten wilt of kleine hapjes, alles is mogelijk!

Onze foodtuck komt overal

Dankzij onze foodtruck zijn wij enorm flexibel. Wij kunnen dus ook altijd overal komen. Omdat onze foodtruck is voorzien alle gemakken, kunnen wij altijd alle kwaliteit leveren op locatie.

Comments are closed.