• Catering voor jouw verjaardag

  Gepubliceerd op door lotte

  Ken je dat… Je besluit op de valreep om je verjaardag tóch te gaan vieren. Je hebt een grote familie die van lekker eten houdt. Maar eigenlijk ben je helemaal niet zo’n keukenheld. Stress. De Indische Catering biedt jou een passende oplossing: wij verzorgen namelijk een complete catering voor je verjaardag voordelig aan huis!

  Klik op de button voor meer informatie!


  Hoe ziet catering voor een verjaardag er uit bij ons?

  Kies je voor onze catering op jouw verjaardag serveren wij je de heerlijkste gerechten. Je kunt er zelf voor kiezen om je catering uit te breiden naar wens, maar een Nasi Rames Buffet ziet er ongeveer zo uit:

  Een overheerlijk Nasi Rames Buffet.

  Gerechten:
  Nasi putih – witte rijst
  Nasi kuning – gele geluksrijst
  Nasi goreng – pikante gebakken rijst
  Sayur lodeh – gesmoorde groenten in kokossaus
  Sambal goreng buncis – gewokte boontjes met pikante saus
  Ayam karry – kipkerry met bamboe scheuten in zachte romige kerrysaus
  Babi ketjap – mager geroosterd varkensvlees in zoete ketjapsaus
  Saté ayam – stokje kipsate met echte Indonesische satesaus
  Atjar ketimun – zoetzuur van wortel en komkommer Bawang goreng – gebakken uitjes
  Seroendeng – geroosterde kokos met suiker en kruiden

  Incl: Borden, bestek, servetten, buffettadel, warmhoudbakken, tafelrok, medewerker voor uitleg, afwas direct terug en km vergoeding. Voor 18,50 euro p.p. 

  De Javaanse Cateringbus

  Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van de Javaanse Cateringbus. Dit is een unieke foodtruck met barista die helemaal gespecialiseerd is in Indonesische cateringen op allerlei locaties. Onze bus heet “Big Red”, wellicht heb je hem wel eens gezien op festivals en evenementen. Het is een oude materiaalwagen van de brandweer uit 1968 die van top tot teen is gerestaureerd. Een echte eye-catcher voor jouw gasten waardoor je jouw verjaardag nét iets extra’s geeft. 

  Compleet verzorgde avond

  Onze Indische catering is een ideale oplossing voor een catering op jouw verjaardag. Je hoeft zelf je handen niet uit je mouwen te steken. Wanneer je een catering bij ons boekt voor jouw verjaardag zorgen wij ervoor dat:

  • we een uitgebreid aanbod hebben aan heerlijke Indische gerechten
  • we het buffet op- en afbouwen
  • we de borden en het bestek meenemen
  • er een kok aanwezig is die alle vragen die jij of je gasten hebben kan beantwoorden
  • de personeels en voorrijkosten zitten bij de prijs in

  Wij vinden het belangrijk dat wij jou een geweldige en compleet verzorgde verjaardag bezorgen voor een voordelige prijs. We laten jou en je gasten graag genieten van het overheerlijke eten en drinken van de Indische Catering. Huur de Indische Catering in voor jouw verjaardag en je hebt een onvergetelijke dag. We hanteren een all-in prijs: de kosten zijn zo overzichtelijk en je komt niet voor onverwachte verrassingen te staan. Nog nooit eerder heb je zo’n relaxte verjaardag gevierd!  • Gepubliceerd op door lotte

  Catering op locatie met foodtruck

  Catering is ontzettend dankbaar en leuk werk. De vrolijke gezichten van de gasten tijdens het feest of evenement maakt dit werk ontzettend leuk. Je bezorgd mensen een leuk dag zonder zorgen.

  Bij veel feesten en evenementen komen wij met onze foodtruck. Vanuit deze truck serveren wij de lekkerste gerechten. Zo maken wij elk feest extra speciaal.

  Catering Friesland

  Unieke foodtruck

  Onze foodtrucks zijn stuk voor stuk uniek. Van oude brandweerwagens hebben wij prachtige trucks gemaakt. Onze trots is de ‘Big Red’. Deze truck is een oude materiaalwagen van de brandweer uit 1968. Dankzij een grondige restauratie kunnen wij nu de lekkerste gerechten serveren vanuit de truck.

  De ‘Big Red’ is uniek omdat het een eigen keuken heeft, bar met oude koperen opstandpijp en straalpijp als tap. Bovendien bezit het ook nog eens Italiaanse espressobar. Zo weten wij op elk feest, festival en evenement het complete plaatje te leveren.

  Een nieuwe foodtruck erbij!

  Sinds kort hebben wij een derde foodtruck. Zo bieden wij ons unieke concept voor een breed en groot publiek aan. Bovendien is geen enkel feestje te groot.

  Foodtruck voor elk evenement in Groningen

  Met onze unieke foodtruck gaan wij langs elk evenement en feest in Groningen en omstreken. Deze truck maakt ons enorm flexibel. Voor onze catering is het mogelijk om te kiezen uit standaard pakketten, maar wij werken ook altijd graag op maat.

  Heb je speciale wensen vanwege jouw budget, dieet of gewoon om jij graag wat wilt? Dat is absoluut geen probleem. Wij gaan samen met jou op zoek naar de perfecte samenstelling van de catering.

  Spekkoek recept

  Foodtruck met unieke catering

  De Indische Catering levert met zijn foodtruck unieke catering. Niet alleen vanwege deze eyecatcher, ook vanwege het heerlijke menu. Proef de smaken uit Indonesië. Of je nu complete gerechten wilt of kleine hapjes, alles is mogelijk!

  Onze foodtuck komt overal

  Dankzij onze foodtruck zijn wij enorm flexibel. Wij kunnen dus ook altijd overal komen. Omdat onze foodtruck is voorzien alle gemakken, kunnen wij altijd alle kwaliteit leveren op locatie.