Catering voor uw bedrijf

Hebben uw werknemers zich dit jaar goed ingezet voor uw bedrijf en hebben ze wel een beloning verdiend? Of is het weer tijd om een bedrijfsfeest te organiseren? Wat is er leuker dan een evenement op mooie locatie met lekker eten. Zo leren de werknemers elkaar eens op een hele andere manier kennen. Wij verzorgen bedrijfscatering tijdens tijdens bedrijfsfeesten, jubilea, evenementen, presentaties en borrels. Wilt u liever een gezellig diner of activiteit met een buffet combineren? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Bedrijfscatering sinds 2000

Als sinds 2000 verzorgen wij wekelijks diverse cateringen, voor zowel bedrijven als particulieren. Wij zijn gevestigd in het altijd gezellige Groningen maar onze cateringen verzorgen wij door heel Nederland. Als Indische cateraar onderscheiden wij ons van andere cateraars door ons Indische eten. Hierbij kunt u denken aan soepen, rijstschotels, rijsttafels en verschillende Indische nagerechten.

Bedrijfscatering Groningen

Catering voor uw bedrijf zonder zorgen

Bij ons kunt u Indisch eten laten verzorgen zonder zorgen. Wij zorgen er voor dat alle benodigde materialen op de plek van bestemming worden afgeleverd en opgebouwd. Het eten komen wij brengen in een rode brandweerauto. Deze kan bij niemand onopgemerkt blijven en zorgt voor een onvergetelijke sfeer! Er zijn al mogelijkheden voor het inhuren van de Indische Catering vanaf 14,50 per persoon en wij cateren al voor groepen vanaf 20 personen. Borden, bestek, voorrijkosten en personeelskosten zijn inbegrepen bij de prijs. Daarnaast beschikken wij over tenten waardoor catering op veel verschillende plekken mogelijk is. Als u zelf al een locatie in gedachten heeft, kan dit natuurlijk ook.

Wilt u meer informatie ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wie weet zien we u snel!

Bedrijfscatering DrentheComments are closed.