Bedrijfscatering

Bent u op zoek naar bedrijfscatering voor een bedrijfsfeest of evenement op locatie? De Indische catering helpt u graag uw medewerkers of klanten te verwennen met lekker eten. Het is mogelijk om ons in te huren voor lunches of diners. Wij verzorgen bedrijfscatering tijdens jubilea, evenementen, presentaties, borrels en uiteraard de grote bedrijfsfeesten.

Bedrijfscatering sinds 2000

Sinds 2000 verzorgt de Indische cateraar de lekkerste Indische gerechten en hapjes op locatie. Wij zijn gevestigd in het altijd gezellige Groningen, maar verzorgen door heel Nederland catering op locatie. Als Indische cateraar onderscheiden wij ons van andere cateraars door onze Indische gerechten. Denk bijvoorbeeld aan de lekkerste Indische rijstschotels, rijsttafels en soepen.

Complete bedrijfscatering zonder verrassingen

Wanneer u kiest voor onze catering, kiest u voor catering zonder zorgen. Wij bouwen alles zelf op en af. Daarnaast zorgen wij dat al het eetgerei ook aanwezig is. Ook zorgen wij voor het nodige personeel wanneer dit nodig is, zoals een kok bij het buffet voor uitleg.

Al vanaf 16,50 per persoon, bij groepen vanaf 20 personen, is het mogelijk catering te huren bij ons. Bij deze prijs zitten borden, bestek, voorrijkosten en personeelskosten inbegrepen. U staat dus niet voor onverwachte kosten achteraf.  Bekijk hier onze standaardpakketten. Uiteraard is het mogelijk om pakketten op maat te maken.

Bedrijfscatering dat net even anders is

Onze complete bedrijfscatering onderscheidt zich ook van de standaard bedrijfscatering. Naast onze authentieke Indische gerechten kunnen wij ook uw gasten verrassen met onze foodtruck. Ook beschikken bij over vele tenten, waardoor wij ook buiten plek bieden aan vele gasten. We dragen graag onze passie voor de Indische keuken over in een ander jasje.

Bedrijfscatering Groningen

Gebruiken maken van onze bedrijfscatering?

Wij begrijpen dat elk evenement en feest, maar ook locatie andere eisen en wensen geven. Daarom werken wij ook op maat. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij bieden, maar denken ook graag met u mee. Welke wensen u ook heeft! Wij verzorgen hapjes tot complete diners en eventueel met een ware eyecatcher zoals onze foodtruck. Wilt u meer informatie ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het is ook mogelijk ons te bezoeken in ons Javaans eetcafe!

Bedrijfscatering DrentheComments are closed.