Bedrijfscatering

Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest of een andere evenement op locatie? Huur dan eens De Indische Catering in voor unieke bedrijfscatering. Denk eens aan lekkere uitgebreide lunch om wat te vieren of heerlijke hapjes en gerechten bij een groot bedrijfsfeest. 

Met onze foodtruck komen wij langs op locatie en verwennen u en uw medewerkers/gasten. Dit doen wij in Groningen, Drenthe en Friesland

Bedrijfscatering op maat 

Wij begrijpen dat iedereen andere wensen heeft. Uiteraard zijn de grootste wensen ontzorgt worden en heerlijk eten. Dat lukt zeker wel! Wij verzorgen authentieke Indische gerechten en hapjes op locatie geheel op maat. Wij onderscheiden ons als Indische cateraar van andere cateraars door onze Indische gerechten. Wanneer u kiest voor onze catering zullen we de gasten verrassen met:

  • Rijstgerechten: witte rijst, gele geluksrijst, pikante gebakken rijst
  • Vleesgerechten: onder andere saté ayam, ayam karry en babi ketjap
  • Groentegerechten: sayur lodeh, gewokte boontjes met pikante saus
  • Bijgerechten: atjar ketimun, gebakken uitjes, geroosterde kokos, kroepoek

Samen met u maken wij een pakket op maat of kies uit onze standaard pakketten.

Complete bedrijfscatering zonder verrassingen

Bedrijfscatering GroningenWanneer u kiest voor onze bedrijfscatering, leveren wij een catering zonder zorgen. Wij bouwen alles zelf op en af. Daarnaast zorgen wij dat bestek, servetten en tafels aanwezig zijn. Bij onze catering is altijd een kok aanwezig voor de nodige uitleg over onze gerechten.

Catering inhuren voor uw bedrijfsevenement kan al vanaf € 16,50 per persoon (prijs vanaf 20 personen). Dit is inclusief borden, bestek, voorrijkosten en personeelskosten: geen onverwachte kosten achteraf. Bekijk onze standaardpakketten of vraag een offerte aan, zodat we u een catering op maat kunnen bieden.

Een unieke catering voor uw bedrijfsevenement

U wilt natuurlijk een unieke ervaring voor uw evenement of lunch. Daarom mag u van ons ook een grote verrassing verwachten. U wordt niet alleen verrast door onze authentieke gerechten, maar ook door onze foodtruck die altijd mee gaat naar de locatie. 

Gebruiken maken van onze bedrijfscatering?

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij bieden en denken graag mee. Welke wensen u ook heeft! Wij kunnen alleen een hapje en een drankje verzorgen, maar ook complete diners. Wilt u meer informatie ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het is ook mogelijk ons te bezoeken in ons Javaans Eetcafe!

Bedrijfscatering DrentheComments are closed.