Bedrijfscatering

Zoekt u bedrijfscatering voor een bedrijfsfeest of evenement op locatie? De Indische catering serveert al sinds 2000 de heerlijkste Indische gerechten in Groningen, Drenthe en Friesland. U kunt ons, met of zonder foodtruck, inhuren voor een bedrijfsdiner of bedrijfslunch, een groot evenement of feest.

Bedrijfscatering op maat sinds 2000

Sinds 2000 verzorgt de Indische cateraar smakelijke en authentieke Indische gerechten en hapjes op locatie. Onze bedrijfscatering kan geboekt worden op elke locatie. Wij onderscheiden ons als Indische cateraar van andere cateraars door onze Indische gerechten. Wanneer u kiest voor onze catering zullen we de gasten verrassen met:

  • Rijstgerechten: witte rijst, gele geluksrijst, pikante gebakken rijst
  • Vleesgerechten: onder andere saté ayam, ayam karry en babi ketjap
  • Groentegerechten: sayur lodeh, gewokte boontjes met pikante saus
  • Bijgerechten: atjar ketimun, gebakken uitjes, geroosterde kokos, kroepoek

Complete bedrijfscatering zonder verrassingen

Bedrijfscatering GroningenWanneer u kiest voor onze bedrijfscatering, leveren wij een catering zonder zorgen. Wij bouwen alles zelf op en af. Daarnaast zorgen wij dat bestek, servetten en tafels aanwezig zijn. Bij onze catering is altijd een kok aanwezig voor de nodige uitleg over onze gerechten.

Catering inhuren voor uw bedrijfsevenement kan al vanaf € 16,50 per persoon (prijs vanaf 20 personen). Dit is inclusief borden, bestek, voorrijkosten en personeelskosten: geen onverwachte kosten achteraf. Bekijk onze standaardpakketten of vraag een offerte aan, zodat we u een catering op maat kunnen bieden.

Een unieke catering voor uw bedrijfsevenement

Onze complete bedrijfscatering onderscheidt zich van de meeste normale catering. We serveren uiteraard onze uniek en authentieke Indische gerechten, maar daarnaast kunnen wij uw gasten verrassen met onze foodtruck. Zo maakt u van uw bedrijfsdiner of -feest net even een uniekere ervaring!

Gebruiken maken van onze bedrijfscatering?

Elk evenement, feest of jubileum heeft andere eisen en wensen. We regelen dan ook graag een catering voor u op maat. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij bieden en denken graag mee. Welke wensen u ook heeft! Wij kunnen alleen een hapje en een drankje verzorgen, maar ook complete diners. Wilt u meer informatie ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het is ook mogelijk ons te bezoeken in ons Javaans Eetcafe!

Bedrijfscatering DrentheComments are closed.